Fenne's Fentastische Feestje

Fenne's Fentastische Feestje

Geuren en kleuren

Foto'sPosted by Edwin Wed, October 30, 2013 11:30:45
De herfst dompelt onze omgeving weer in een mooi pallet vol kleuren. Diverse geeltonen, een waaier van oranje, en heel mooi rood prijkt parmantig tussen het bladerdek boven onze hoofden. Het groen maakt gestaag plaats voor het najaarspalet van het loof. Terwijl de zon haar stralen kwistig door het bladerdek strooit, laat de wind de bladeren wiegen. Een bries zorgt voor een almaar bewegend schouwspel waar geen caleidoscoop tegenop kan. Bladeren komen door een windhoos los van hun takken en dwarrelen sierlijk richting aarde, waar de reeds bruin gekleurde soortgenoten een gesloten dek vormen. Een dekbed van bruin vol herfstkleuren, kwistig als fleurige streken met een sierlijke haal neergeveegd door Gaugain, Cézanne of van Gogh himself. Impressionistische kunst binnen handbereik, brandend op je netvlies in schoonheid van het moment. Brandend, zoals ook vlammen hun warme kleuren kunnen laten schitteren.
Tussen dit natuurgeweld straal ik, kom ik tot leven... wandel ik en ren ik. Bladeren dwarrelen neer door een vlaag van wind, dezelfde windstoot die mijn neus vult met de heerlijke geur van de natuur.
Het is de schoonheid van de herfst, een moment voor mooie foto's....

  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post500

Efteling Oud en Nieuw ding foto's

Foto'sPosted by Edwin Sat, January 07, 2012 13:10:26

De Efteling is met Oud en Nieuw en tijdens de Wintermaanden geweldig sfeervol verlicht. Overal slingers met lampjes en lampions, overal fonkeling en glitter, en overal ook echte sneeuw. Een heus sneeuwlandschap! Er is meer te zien dan in de zomer...

even op de foto met mijn ouders... in fikse Feeststemming en voorzien van veel lol!

Wel jammer dat je op een carousel paard niet kan 'licht rijden'.... Maar ik vermaak me opperbest! Een draaimolen blijft leuk, toch gaat mijn voorkeur steeds meer uit sensatie!

  • Comments(1)//www.middellaan.nl/#post288

Kiekjes aus Essen

Foto'sPosted by Edwin Mon, December 26, 2011 10:30:08


  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post283

Zeeland!

Foto'sPosted by Edwin Sat, September 03, 2011 12:47:44
Gewoon, een paar kiekjes van ons in Zeeland... Heb niet zo'n zin om er veel woorden meer aan vuil te maken.... vakantie is voorbij, het ligt alweer ver achter ons *Zucht*

  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post268

Bowling en Rollin'

Foto'sPosted by Edwin Sun, August 21, 2011 14:26:16
nog een paar foto's van ons geweldige Bowlingspektakel in de onderbuik van Veghel...

  • Comments(1)//www.middellaan.nl/#post260

Kasteel van Sinterklaas, een paar kiekjes

Foto'sPosted by Edwin Tue, January 12, 2010 21:27:32
Gewoon een paar foto's die om een of andere reden niet konden worden geplaatst bij het stukje hieronder... Raar!


een paar uit de statige werkkamer en de slaapkamer van de Sint!


  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post167

sneeuwrijk

Foto'sPosted by Edwin Sat, November 29, 2008 19:05:12

Blog ImageOnze wijk onder een dik pak sneeuw.... Net na de Sint intocht... Met bakken bleven de witte vlokken uit de hemel neerdalen.

Blog Image

Als het duister de zon verdrijft, krijgt onze straat een Dickens-iaanse uitstraling.

  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post97

Tiger like!

Foto'sPosted by Edwin Sun, May 04, 2008 19:40:04
Blog Imageals een tijfer in mama's gezicht hijgen... eh... grommen!

  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post59

Paashaas(t)

Foto'sPosted by Edwin Sun, March 23, 2008 08:32:07

Prettig PAASEI!

Het is zover: PASEN! De haas rent als een dolle door de wijk en de eieren pruttelen puffend en dampend op het gas. Alles lijkt wel van chocolade….

De afgelopen week was het grote aftellen begonnen richting die extra vrije dag. Plankeren Zondag noemden ze het hier. Eén extra dag toegevoegd aan het weekend. Drie dagen vrij! Ik was eraan toe. De hele Toeters en Bellen leefden keken ernaar uit. De werkdruk werd abominabel hoog de laatste tijd. Al die potty training en zindelijkheid oefeningen waren aan mij niet besteedt. Inmiddels spetter ik nog weleens een stringetje vol, maar veelal zijn dat ongelukjes. Het liefst ga ik immers naar de grote wit porseleinen pot. Krantje erbij…. En laat je hoop maar varen. Flink kletteren en spetteren, en als pa en ma effe niet opletten dan de kraan opendraaien en je handen ‘wassen’ (en de rest van het hokje). Ik voel me al goed thuis op papa’s vierkante zitmeter….

Vrijdag kwamen oma Annie en Sam trouwens op bezoek. Dat was lang geleden…. Ik heb Sam echt moeten omverlullen om met me te spelen. Die ouderdomsverschijnselen waaraan zij al lijdt zijn al bijna puberaal. Kom op joh… “it’s me!”. Bij oma was al een paashaas geweest, dus de chocolade is goed vertegenwoordigt hier in huize 57. Een groot konijn en lolly, had hij gedropt. Heb gelijk van de nood een deugd en oma een rondleiding gegeven op mijn kamer. Die kin viel zowat op de grond van verbazing. Niet voor niets is mijn kamer de mooiste van héél Brandevoort! Wat zeg ik: Van hééééééél Helmond!!!! En alsof dat nog niet genoeg was, kwam ook Tes van Toon en Marcella zaterdag een dagje logeren.

Nu nog een flinke lading eieren rapen, en Pasen is kompleet!

  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post51

Prima Ballerina!

Foto'sPosted by Hannie Sun, September 02, 2007 14:53:52
Blog Image

  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post6