Fenne's Fentastische Feestje

Fenne's Fentastische Feestje

Geld (ver)zorgen en Vakantie stress

Daily newsPosted by Edwin Sun, August 19, 2007 10:45:31

Vakantie! Vakantie komt eraan….

We weten nog niet waar naartoe, maar hij is in aantocht. Nog maar 2 weekjes hoef ik te werken bij de Toeters en Bellen, en dan vertrek ik uit dit verregende koukleumenlandje. Weg… naar de zon toe! De wind in de rug, en de billen in het strandzand. Ergens naartoe waar het warm is, maar nie uit waar. Griekenland, Spanje, Frankrijk, wat boeit ut. Ik wil zwemmen, spetteren, spatten! Mijn mega zwembad heeft dit jaar te weinig zonlicht gezien en is bijna nie nat geworden. De waterglijbaan is amper misbruikt geweest. Dat kan anders!

En dus; naar de zon! Terwijl de buurtjes naar het doorgebakken Afrika gaan struinen, zoek ik wat beschaafdere temperaturen… Zie liever wat strand dan een leeuw. Daarvoor ga ik liever naar de omheinde en stevig gekooide dierentuin. Geen Bokito tafereeltjes…. Geen apen zonder dagverblijf, of nijlpaarden terwijl de Nijl mijlenver verwijdert is. Hoezo verdwaalde dieren? Neen, blousje los, korte broek aan en op de branding zitten met je billen in het zand. Korreltjes verzamelen in je bilnaad en ondertussen met wat ijs je tijd doden. Kuiltje graven voor mijn Duits-gewortelde vader, en een gat voor mama zodat ze zich thuis voelt.

Hoor ook veel leuks over Disney… en als we dan toch weg moeten, neem ik een bezoekje aan Parijs voor lief! Mickey klieren en Pluto opjagen, of uitlaten. Het echte Disney lacht me toe in de verte. Amerika ligt op 2 jaar afstand van mijn spaarrekening. Terwijl de Euro’s zich ten faveure van de Dollar in hoogte blijft opkrikken, groeit mijn interesse in een bezoek aan Disney World. En evenredig groeit ook de hoogte van mijn spaargeld. Het torent nu al fier boven dat van pa en ma uit. Ondanks hun te drukke fotostudio, lig ik mijlenver voor op ze. Als ik dat zeg tegen ze… krijg ik altijd te horen dat zij er al wel geweest zijn… strontvervelend!

Niettemin; we gaan weg! Waarheen, waarvoor, zou Mieke zingen…. En ook voor ons is het nog gissen wat de laatste Minuut aanbieding gaat brengen….

Adieu!

  • Comments(1)//www.middellaan.nl/#post3