Fenne's Fentastische Feestje

Fenne's Fentastische Feestje

Het eindeloze verhaal

WoordenboekPosted by Edwin Mon, June 03, 2013 12:50:54
Versuft schuifel ik de trap op om mijn bedje op te zoeken. Het is geeneens twaalf uur, maar het weekend was uitputtend, intens... Moe sleep ik mezelf de trap op, open ik de deur naar Fenne's slaapkamer. Ik kijk de hoogslaper in, zie ik enkel een grote hoop dekens die is teruggeslagen, half over de reling hangt. Dat kan maar een ding betekenen, en inderdaad: de dames liggen tesaam in het grote bed. Hannie ligt opgerold in de dekens, Fenne in het midden, vrij van de warme omhelzing van het dekbed. Boven de pyjama steekt enkel een enorme bos bruin haar, het gezicht ligt begraven in het kussen.

Ik maak haar voorzichtig wakker, delegeer haar naar haar eigen bed. Dat is de afspraak die gemaakt is. Afspraak die dan ook zonder mopperen wordt opgevolgd. Fenne duwt zichzelf overeind en begeeft zich slaapdronken naar de rand van het bed. Schuifelend 'slaapwandelt' ze over de overloop, in de richting van haar eigen kamer.

Als ik het licht van de inloopkast aanknip, mompelt ze belerend....

"Zeg maar niets over de rommel, dat is een eindeloos verhaal"...

Ik schiet in de lach en leg haar in haar bedje om haar toe te dekken. "Kussss...." klinkt het nog zachtjes.... en een korte smakkerd laat Fenne zich met een smak in haar kussens vallen. Slaap 2.0

Edwin

  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post413