Fenne's Fentastische Feestje

Fenne's Fentastische Feestje

Paashaas(t)

Foto'sPosted by Edwin Sun, March 23, 2008 08:32:07

Prettig PAASEI!

Het is zover: PASEN! De haas rent als een dolle door de wijk en de eieren pruttelen puffend en dampend op het gas. Alles lijkt wel van chocolade….

De afgelopen week was het grote aftellen begonnen richting die extra vrije dag. Plankeren Zondag noemden ze het hier. Eén extra dag toegevoegd aan het weekend. Drie dagen vrij! Ik was eraan toe. De hele Toeters en Bellen leefden keken ernaar uit. De werkdruk werd abominabel hoog de laatste tijd. Al die potty training en zindelijkheid oefeningen waren aan mij niet besteedt. Inmiddels spetter ik nog weleens een stringetje vol, maar veelal zijn dat ongelukjes. Het liefst ga ik immers naar de grote wit porseleinen pot. Krantje erbij…. En laat je hoop maar varen. Flink kletteren en spetteren, en als pa en ma effe niet opletten dan de kraan opendraaien en je handen ‘wassen’ (en de rest van het hokje). Ik voel me al goed thuis op papa’s vierkante zitmeter….

Vrijdag kwamen oma Annie en Sam trouwens op bezoek. Dat was lang geleden…. Ik heb Sam echt moeten omverlullen om met me te spelen. Die ouderdomsverschijnselen waaraan zij al lijdt zijn al bijna puberaal. Kom op joh… “it’s me!”. Bij oma was al een paashaas geweest, dus de chocolade is goed vertegenwoordigt hier in huize 57. Een groot konijn en lolly, had hij gedropt. Heb gelijk van de nood een deugd en oma een rondleiding gegeven op mijn kamer. Die kin viel zowat op de grond van verbazing. Niet voor niets is mijn kamer de mooiste van héél Brandevoort! Wat zeg ik: Van hééééééél Helmond!!!! En alsof dat nog niet genoeg was, kwam ook Tes van Toon en Marcella zaterdag een dagje logeren.

Nu nog een flinke lading eieren rapen, en Pasen is kompleet!

  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post51