Fenne's Fentastische Feestje

Fenne's Fentastische Feestje

hevvie mattel

Daily newsPosted by Edwin Sun, September 25, 2016 13:27:58
Gebroken is mijn oude vadertje. Hij dreigt de arbeidsuren aaneen en ik heb hem vorig weekend niet eens thuis mogen begroeten. De opstart bij zijn nieuwe werkgever zorgt voor veel overuren en hij werkt zelfs de zaterdagen en zondagen door.
Nu het dan eindelijk weer weekend is, en hij een vrije zondag tot zijn beschikking heeft, herinner ik hem eraan dat wij een afspraak gemaakt hadden. Samen zouden we namelijk naar een concert gaan terwijl mams met vriendinnen een foute party crasht in Helmond.
Een beetje bedremmeld stemt hij toe en zo staan we even later klaar om naar Weert af te reizen voor een flinke dosis Heavy Metal. In een volgepakte Bosuil ziet paps een aantal bekende muzikanten uit zijn vriendenkring aan het werk, en ik sta natuurlijk op rij 1. Foto's worden geschoten voor pa's artikel en ik geniet vooral van het feit dat ik samen met mijn vader bij ZIJN evenement aanwezig kan zijn. Ik kijk met grote ogen hoe de gitarist van Lords of Black zijn kunsten vertoond en sta perplex over de vingervlugheid van de man. Als hij aan zijn tremolo trekt en de gitaar laat janken ben ik helemaal in de ban van het optreden. In de ban ben ik later ook van de headliner Axel Rudi Pell die nog meer moois uit de glimmende Stratocaster tovert. Pal voor mijn neus doet de op Dumbeldor lijkende Duitser er alles aan om de fans te bekoren, en om mij heen vallen de monden vaak open van verbazing. Ik vind het vooral geweldig als de stuiterende druktemaker Johnny Gioeli naar me toekomt en me de hand schudt. De zanger rent over het podium als een wildeman maar kan echt geweldig zingen. Hij reikt me de hand en trekt me naar zich toe om te controleren of ik wel gehoorbescherming draag.... daarna gaat een dikke duim omhoog en knikt hij goedkeurend om weer verder te gaan met de show. Het maakt diepe indruk op me.Maar leuker is het natuurlijk om na de show de mannen even snel de hand te schudden, want dat staat vaak garant voor kadootjes! Ook nu keren we huiswaarts met een drumstok van Bobby Rondinelli en een set plectrums van Axel... in het holst van de nacht.

  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post840