Fenne's Fentastische Feestje

Fenne's Fentastische Feestje

bronnologie

Daily newsPosted by Edwin Sun, September 25, 2016 14:03:21
Sinds ik op de Bron ben ingestroomd, kom ik fluitend thuis.
Elke dag is het weer een feest en iedere keer weer word ik verrast door de gezellige setting van mijn nieuwe school. Waar we in de leerfabriek van OBS Brandevoort leerjaren hadden met 100+ leerlingen, daar zit ik nu in een gezellig knus schoolgebouw met maar 100 leerlingen in alle schooljaren. Het zijn gecombineerde klassen en mijn klasgenoten behelzen groep 7 en groep 8. Daarom ook zit ik in de klas bij mijn vriendin Marith en dat niet alleen: ik zit in een klas met een heel scala vriendinnen!Afspreken doe ik dan ook vaak en veelvuldig, en de speeluurtjes stapelen zich in rap tempo op. Ik wordt gebeld om af te spreken, krijg WhattsAppjes om iets te plannen, of spontaan staat er een vriendin aan de deur. De verrassing is prachtig. Zo kan het zelfs gebeuren dat ik op een gewone ongedwongen-pyjama-zondag opeens een berichtje via de WA krijg om gezellig te gaan rondlummelen in Deurne.
Om vooral ook het leven in Deurne eigen te maken stem ik maar wat graag toe. Ik snel naar boven om mij in mijn hipste tienerkleding te hijsen en even later sta ik klaar om te vertrekken. Snel pak ik mijn handtas en steek ik wat geld in mijn beurs om wellicht iets lekkers te kopen. Ik spring op de fiets en trap mezelf naar het station waar Isa me staat op te wachten.
Samen gaan we Deurne door en hangen we gezellig rond in het centrum. Iets te drinken en een ijsje kopen we bij de Jumbo, omdat we natuurlijk niet gek zijn. Waar voor ons geld!
Na het gezellige lummelen gaan we nog even thuis de zaak op stelten zetten en hebben we de grootste lol. Het weer is dan ook prachtig en luieren op de trampoline blijft dan heerlijk. Kortom: Deurne en ik zijn de beste combinatie die er is!

  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post842