Fenne's Fentastische Feestje

Fenne's Fentastische Feestje

ik krijg ze op een rijtje

Daily newsPosted by Edwin Sun, September 25, 2016 14:13:22
Ik keek ernaar uit, maar nu de het dan eindelijk zover is, krabbel ik voorzichtig terug.
Het zat er al lang aan te komen en omdat iedereen in mijn omgeving gezegend was met een beugel, had ook ik mij al lang verzoend met mijn noodlot. Gezien het feit dat ik mams bovengebit genetisch gezien heb mogen erven, en pa's schuine tandje in mijn onderkaak als familiewapen heb mogen overnemen, was een beugel natuurlijk onafwendbaar.
De twee hoekmannen bovenin zullen namelijk niet komen en mijn tandarts beloofde me jaren geleden al plechtig dat zijn pensionering zou samenvallen met een mooie rij tanden bij mij. Die afspraak lag er al een poos en na een bezoek aan de porto bleek dat die afspraak er nog wel even zou blijven liggen. Er werd niet gestart met het gelijkrichten... tot.... nu!Eindelijk gaan ze de tanden bijeen trekken met de alom bekende ijzerdraad. Mijn afspraak staat en vandaag lig ik dan dan ook in de oncomfortabele stoel bij de orthodontist. De plaatjes worden op mijn ivoor gelijmd en de staalkabel wordt gespannen... gespannen; dat ben ik ook wel een beetje nu het uur U is aangetreden. Spanning die ik uit mijn knuistjes wrijf met mijn Doudou. De trouwe knuffel doet dienst op deze spannende momenten en biedt me houvast.
Toch sta ik al vrij snel weer buiten en was het eerder ongemakkelijk dan vervelend, vooral die stoel. De plaatjes zitten, de draad hangt. Ik ben gebeugeld!

  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post843