Fenne's Fentastische Feestje

Fenne's Fentastische Feestje

onmeugelijk gebeugel

Daily newsPosted by Edwin Sat, October 15, 2016 12:59:36
Ik ben dus hippe drager van een beugel, de modegril onder tieners.
Dat het ding wat knellend zijn pijnlijke werk doet, neem ik voor lief. Wat ik niet voor lief neem is het feit dat het onding telkens weer aan de binnenkant van mijn lippen zit vastgekliefd. Dat is niet alleen pijnlijk, het is ook bizar vervelend. Doffe ellende.
Maar het kan dus nog erger...
De plaatjes zitten solide op mijn ivoor verlijmd, de draad trekt en wringt zichzelf in allerlei bochten om zich te bevrijden uit de beklemmende greep van diezelfde plaatjes. Zo kan het gebeuren dat de draad knapt op een moment dat de orthodontist onbereikbaar weekend viert op de vrijdag!
Dus zit ik met zo'n priemende draad die los is geschoten en zich een weg baant in het tere vlees van mijn lippen. Huis tuin en keuken orthodontist J.H.A. van Hoof-Keunen is op zo'n moment niet de beroerdste en knipt het geheel los. Als jjarenlang draagster van een plaatjesbeugel en beugel BH, heeft ze een bak aan beugelervaring opgebouwd. Als ervaringsdeskundige is de kniptang onmisbaar en zelfs een tweede keer komt het gereedschap van pas, wanneer ook de andere kant het begeeft.
We hebben gelukkig garantie en na een kort bezoek aan de praktijk is het euvel herstelt.

  • Comments(0)//www.middellaan.nl/#post847