Fenne's Fentastische Feestje

Fenne's Fentastische Feestje

te geckmann

Daily newsPosted by Edwin Mon, December 26, 2016 12:40:41
Ik keek al een poos uit naar deze dag.
Vanaf het moment dat ik de beelden zag van het live concert van de Duitse rockers The Scorpions, stond het vast: dat wil ik zien!
Vandaag is het dan eindelijk zover, en omdat pa en route werkt brengt mams me naar Transport West in Venlo. Bij Bleckmann stap ik uiteindelijk over in zijn cliosine, maar niet vooraleer we kennis hebben gemaakt met de collegae en papa's werkplek.
Een rondleiding door pa's natuurlijke habitat volgt en ik kijk mijn ogen uit. Het is natuurlijk een stuk kleiner dan de mega-loodsen waar hij voorheen zijn kunstje flikte, maar het is nog altijd immens groot. Onderweg worden ma en ik voorgesteld aan een hele leger collega's die overal vandaan komen om ons te ontmoeten. Meer dan eens wordt pa staande gehouden om vragen te beantwoorden, en ik moet bekennen: pa lijkt alles te weten hier....Het hoogtepunt neem ik heel letterlijk vandaag, want ik ga met een OPT (man-up) helemaal omhoog tot de bovenste lagen van de stelling. Liefst 9 meter hoog hang ik in de machine die op hoge snelheid door de rijen op en neer schiet. Links en rechts van mij zoeft de stelling aan me voorbij. Pa en ma zien er iettiepieterig klein uit van hierboven... Het is alsof ik in een attractie zit in een pretpark... geweldig!
Op weg naar buiten schudden we nog een paar handen en neem ik afscheid van het bedrijf.... en uiteindelijk van mams....

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.