Fenne's Fentastische Feestje

Fenne's Fentastische Feestje

Snippermiddag

Daily newsPosted by Edwin Sun, May 28, 2017 13:45:44
Met de opstart van het nieuwe bedrijf waar pa leiding geeft gaat het inmiddels als een speer. De overmatige overuren beginnen langzaam tot het verleden te behoren en het wordt dan ook tijd om mijn vadertje weer eens ouderwets te claimen.
Vele maanden lang vond ik na het diner een uitgeputte snurkende paps op de bank, die dan vaak door mams naar boven werd gestuurd. De batterijtjes leeg, het hoofd vol. Nu dit tot het verleden behoort heb ik de kans om een dag met pa te gaan doorbrengen. De ouwe man heeft een TVT dagje genomen, wat in combinatie met mijn eigen studiemiddag zal resulteren in een pa-dochter festijn. Dat laatste compleet met de ingrediƫnten die ik mag aandragen. Dus: Zwemmen en flipperen bij het Meerdal!
Het werd een uitputtingslag voor mijn pa, die ik behoorlijk op de huis kon zitten deze dag. Tot in de allerlaatste uurtjes van de openingstijd hebben we de wildwaterbaan geclaimd en hebben we in de touwen gehangen, deinend op de kolkende golven van het golfslagbad. Het hele feestje hebben we opgevrolijkt met een fikse pot sundae ijs, terwijl pa zich (meer dan eens) achter de espresso kon verschuilen.
Wanneer uiteindelijk de badmeester ons verzoekt om ons te gaan aankleden en te vertrekken, maak ik mij klaar voor de volgende festiviteit: flipperen!
Het is het gen dat in mij rondgiert, het DNA dat mij heeft gemaakt. Het flipper gen is daarvan een bepalend onderdeel. Het balletje niet druk flipperend op en neer tikken, maar met beleid stilleggen, mikken... en raak schieten. Beheers de bal, beheers zijn pad. Als een volleerd Flipper Dalai Lamah knal ik de bal door het speelveld en raak ik de doelen die geraakt moeten worden. Het klappen van de zweep ken ik, het klappen van de vrije spelen klinkt me als muziek in de oren. En muziek.... muziek speelt. Want ik heb het geluk om op de fonkelnieuwe KISS flipper te mogen rammen... en die band heeft mij de guilty pleasure "I Was Made For Lovin' You" verschaft.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.