Fenne's Fentastische Feestje

Fenne's Fentastische Feestje

Makkelijk Maart

Daily newsPosted by Edwin Sun, May 28, 2017 14:17:40
Terugdenkend aan de voorbije maanden, verval ik veelvuldig in mijmering. Wat was Maart prachtig. Wat heb ik veel ondernomen.... Nu ik de zwemmiddag met pa voor de geest haal, komen ook de herinneringen terug aan een week eerder, toen ik met opa en Tina een heerlijk Peels wochenende heb beleefd. Een logeerpartijtje dat uitliep in twee onvergetelijk dagen. Twee dagen waarin we rondstruinden in het prachtige peillandschap waartoe mijn Deurne de poort vormt.
Samen met opa en Tina erop uit. Lekker rondstruinen en rondsturen. De onderwijzende gaven van opa, die de natuur kan lezen en de Peel kent als zijn achterzak, zorgen voor ademloze luistersessies bij mij. Ik, die woorden als een spervuur op je kan afschieten, ben dan stil en luister. Ik kijk om me heen en tuur door de verrekijker.
Ik kom elke keer dichter bij de natuur en kom stapsgewijs verder in mijn besef en herkenning. Net als opa.... ben ik geen stadsmens.... net als opa, kies ik voor de ons omringende schoonheid.... en net als opa, erken en herken ik de pracht.
Net als opa....
Ik ben.... net als opa.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.