Fenne's Fentastische Feestje

Fenne's Fentastische Feestje

Sneaker snaaier

Daily newsPosted by Edwin Sun, May 28, 2017 17:43:59
Net als mijn mams ben ik behept met het Imelda-virus, oftewel de Marcos Manie.
Dat betekend dat we nimmer genoeg hebben van iets. Iets, wat in deze staat voor tassen, sieraden en vooral.... schoenen.
Je kan er niet genoeg van hebben!
Bij iedere outfit hoort een specifiek muiltje, bij elk zomers jurkje een kekke stapper. Het hoort erbij, zoals del lipstick hoort te kleuren bij mijn nagellak. Zoals mijn vingernagels gelakt dienen te zijn in dezelfde kleur als mijn teennagels. Dat alles, die totaal-look, hoort er strak en gelikt uit te zien. Derhalve dient er met grote regelmaat aanvoer te zijn van nieuw glimmend schoeisel, tot wanhoop van pa.
Op de Glamour zaterdag zijn we dan ook van de partij in Eindhoven. De Glamour zaterdag... de koopdag dat je gewapend met je nieuwe uitgave van het fashionista lifestyle magazine, bij een groot aantal shops in het Eindhovense winkelhart een fikse korting krijgt.... en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Tussen de gerichte shopacties door scoor ik mijn zomerkloffie bij America Today en struinen we door de vele sport -en kledingzaken op zoek naar een paar Adidasjes. De SuperStar driestreep uit 2000 die opgehipt een tweede leven tegemoet gaat, het straatbeeld domineert. De klassieker is niet weg te denken bij mijn leeftijdgenoten en in plaats van de reguliere versie met zwarte, blauwe of zilveren strepen, heb ik mijn oog laten vallen op de pinkies. Het roze streepje geniet mijn voorkeur en dat blijkt een zware bevalling. Zelfs de Adidas ship in hart Eindhoven moet me nee verkopen.... al doet de overbuurman dat gelukkig niet. Ik ben happy.... super happy!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.